Top Social

Thursday, 14 March 2019

Nankid Optima Ha 3 Surprise Box By Motherhood.com.my

A Surprise Gift Box from Motherhood.com.my! Lets unboxing! 

Beautiful Gift Box :D
Minggu lepas ain dapat hadiah from Motherhood.com.my dengan kotak yang sangat cantik. Berbunga-bunga hati ni dapat hadiah, rupa-rupanya hadiah untuk anak ^^. Takpelah Happy kiddo, happy mom, right.
.
So, i made a video unboxing the gift box with Adam and waah challengingnya! Dah lah nak berperang dengan anak. Pastu nak unbox lagi, silap haribulan box yang cantik ni boleh lunyai πŸ˜…. Tapi its okay, mommi so far memang redah je buat video unbox ni. 
.
Motherhood.com.my hadiahkan mommi and Adam Susu Nestle Nankid Optima Ha 3 bersaiz 800g . Mommy memang plan nak tukar susu untuk Adam Izhan once Adam masuk 1 tahun. So it really a good start for Adam and we should try it! 
.
For information all mommies luar sana should take note that Susu Nankid Optima Ha 3 ni not like others powder milk brand okay. Susu Nankid ialah Susu Protein separa hidrolisis, ialah kurang alergenik berbanding protein susu lembu biasa, oleh itu rumusan susu ini lebih mudah serap dan hadam. 

Susu Nankid bagus untuk penghadaman sebab ada bakteria yang baik untuk usus lebih sihat. Sekarang ni anak dah pun menginjak usia 1 tahun, potensi dia cuba macam-macam makanan boleh sebabkan anak hadapi gangguan penghadaman. Jadi susu ni bagus kalau mommies nak cuba kalau ada masalah penghadaman. 



Muka puas hati dapat barangπŸ˜™πŸ˜„























                                                                    Tengoklah gambar yang ni, mommi nak explain dalam video pun takleh, dia sibuk nak pegang priviledge member card yang mommy dapat from Motherhood tu😐.. Terpaksa la bagi kat dia so dia boleh diam ambik gambar. Ni belum anak 2, 3, dan seterusnya ya puan-puan. Mommi pasti mommies luar sana faham. hehehe. Besar dah Adam Izhan ni. Rindu masa dia newborn. Paling win sekarang ni rindu nak ada baby balik 😁.

Sekarang ni ada promotion best tau dengan Susu Nestle Subscription Plan! Momies boleh dapat diskaun sehingga 30% dengan percuma 1 tin. Lebih jimat dan penghantaran pun percuma. Peromosi ni bukan je untuk Nankid Optipro Ha+ 3 je, tapi juga untuk Susu Lactogrow 3, Nankid Optipro 3 dan Nankid Optipro 4. Mommies boleh dapatkan sekarang di motherhood.com.my okay !😘😍😘😍😘😍









Be First to Post Comment !
Post a Comment